Monday, August 26, 2013

Jännitys tiivistyy

Lomailun, reissailun ja vierailujen jäljiltä tänään koitti jälleen paluu arkeen. Arki tässä tapauksessa tarkoitti koko kämpän luuttuamista lattiasta kattoon, jossa menikin yllättäen tunti jos toinenkin.

Iltapäivällä soittelin erinäköisiä virastoja läpi yritykseen liittyen ja ainakin eräs selvinnyt asia on, että tavaran vapaa liikkuminen EU-alueella vaatii jos jonkinnäköistä numeroa ja pumaskaa, ennenkuin se sitten "vapaasti" oikeasti liikkuu :-)

Yliopisto-opinnot alkaa ensi viikolla, ja mitä lähemmäksi maanantai tulee sen hermostuneemmaksi allekirjoittanut tulee. Noh, jos ensimmäisestä "introviikosta" selviää kunnialla, niin ehkä se siitä. Ajatuksena on suorittaa bachelor-opinnot kahdessa vuodessa normaalin kolmen vuoden sijaan. Sitä varten soittelin tänään myös opintoneuvojalle, jolla sattuikin olemaan vapaa aika neljältä iltapäivällä. Hyppäsin pyörän selkään ja kävin jutustelemassa. Juttelu oli erittäin jees, koska sen avulla selvisi kaksi asiaa
  • Opinnot on mahdollista tehdä kahdessa vuodessa, jos vain haen vapaat opinnot hyväksiluetuiksi
  • Siellä on muitakin VANHOJA! Siis myös joku jonka ikä alkaa viitosella! En oo ainoa outo! 

Siellä se yliopisto pellon takana häämöttää.
Ohessa kuvapläjäys jännittäväst pyörämatkasta yliopistolle ja takaisin. Matkaa yliopistolle kertyy 3,4km, jonka google maps ilmoittaa optimisisesti sujuvan 10:ssa minuutissa. Ei ihan vielä. 

Haussa on hippipyörän lisäksi ns. studentibke (vanha 50 euron mummotsygä), siihen asti mennään tällä
Yliopiston lampaat
Jonkun opiskelijakämppä omalla kanaalilla
Virastot linoleum-lattioineen taitaa olla samannäköisiä kaikkialla
Kirjasto & iso rakennus, ei mitään tietoa mitä siellä sisällä on
Pyöräreitti Bunnikiin
Yliopiston lehmät
.. ja takaisin kotiportilla.


No comments:

Post a Comment